Heading section 2
Optional subtitle

Easygenerator

Hoe Easygenerator inzet op kwaliteit voor 20 procent meer conversie

Heading section 2
Optional subtitle

 

Easygenerator streeft ernaar om de meest tevreden studenten te creëren. De ontwikkelaar van e-learningsoftware laat iedereen die binnen bedrijven specifieke kennis bezit, dit heel gemakkelijk delen. Daardoor is het verspreiden van kennis eenvoudiger dan ooit. Ook Easygenerator zelf wil delen waar het goed in is. Zeker in de dynamische wereld van software en online services is het belangrijk om je stem te laten horen. Contentoo helpt het bedrijf daarbij.

Easygenerator heeft maandelijks meerdere keren behoefte aan goede content. Als leverancier van software waarmee iedereen zijn kennis kan delen, wil het ook zijn eigen klanten onderwijzen over hoe met hun product de leer- en ontwikkelingsdoelen te behalen zijn. Regelmatig moeten er daarom blogposts en e-books over uiteenlopende onderwerpen geschreven worden. Ook van de webinars die Easygenerator houdt, worden transcripties uitgewerkt. Contentmarketingmanager Agass: "We richten ons voornamelijk op thought leadership. We willen gezien worden als autoriteit in ons vakgebied. Met de hulp van Contentoo kunnen we ook focussen op SEO. Zo produceren we kwalitatieve content waarmee we in zoekmachines ranken."

 

Heading section 2
Optional subtitle

 

Als internationaal bedrijf heeft Easygenerator geen teksten in het Nederlands nodig. Het feit dat Contentoo alleen werkt met native speakers en goede content kan aanbieden in alle grote talen is een grote plus voor de contentmarketingmanager.

 

Heading section 2
Optional subtitle

Goede content in Nederlands en Engels

Informeren is dus niet langer de enige reden voor Easygenerator om de diensten van Contentoo in te zetten. Het jonge bedrijf wil ook meer verkeer trekken aan de hand van kwalitatieve content. Agass: "Onze marketingafdeling onderzoekt aan welke content onze doelgroep behoefte heeft. Ik doe naar deze onderwerpen wat korte research en maak een briefing voor één van de schrijvers op het platform van Contentoo. In de briefing laat ik weten waar we naar op zoek zijn." Als internationaal bedrijf heeft Easygenerator geen teksten in het Nederlands nodig. Het feit dat Contentoo alleen werkt met native speakers en goede content kan aanbieden in alle grote talen is een grote plus voor de contentmarketingmanager.

In een keer goed

Easygenerator heeft eerder samengewerkt met andere platforms die de contentcreatie voor hun rekening namen. Toch is vooral Contentoo een goede match met Easygenerator, meent Agass. "Ik ben over het algemeen erg onder de indruk van de kwaliteit die geleverd wordt. Zeker vergeleken met andere bureau's. Meestal zijn de teksten die de schrijvers van Contentoo aanleveren gewoon in één keer goed. Het proces dat ze hebben om schrijvers te recruiten zit goed in elkaar. Mochten we er eens niet uitkomen, dan zit de accountmanager er bovenop en checkt direct of er een oplossing is."

Weinig werk

Voor Agass is het belangrijk dat ze zelf weinig werk heeft aan de contentcreatie. Contentoo neemt veel zorgen uit handen bij het maken van de content die de website succesvol maakt in zoekmachines. "Alles zelf doen, bijvoorbeeld met een groep in-house schrijvers, zou de boel enorm vertragen. Zoals we het nu doen, kunnen we ons concentreren op het doorvoeren van alle verbeteringen die we nodig hebben. Contentoo is daarbij een grote hulp."

Heading section 2
Optional subtitle

Een aantal voorbeelden
van content van Contentoo voor Easygenerator

  • 9 practical steps to creating an engaging compliance e-learning program

    For many trainers as well as learners, compliance training is kind of a necessary evil. We all know that regulatory compliance is crucial to our organization’s success, but at times...

  • How Electrolux embraced blended learning with Easygenerator

    We recently sat down with two Electrolux training managers, Eva Eriksson and Cecilie Tystad, to learn about how Easygenerator helped solve their challenge of scaling...

  • 7 business benefits of knowledge management

    As any business leader knows, managing your organization’s assets effectively is one of the key conditions for success. Yet many organizations struggle when it comes to managing...

Heading section 2
Optional subtitle

Wil jij ook je content maken met een gespecialiseerde, professionele redactie? 

Neem contact op met Contentoo!